Παναθηναϊκός: Επέμβαση στους κοιλιακούς, ένα μήνα εκτός ο Κουρμπέλης!

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα μείνει εκτός αγώνων για ένα μήνα ακόμα, λόγω λαπαροσκοπικής αποκατάστασης στον ορθό κοιλιακό.

Ασχημα τα νέα για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα υποβληθεί σε λαπαροσκοπική αποκατάσταση στον ορθό κοιλιακό στο νοσοκομείο «Υγεία».

Μέχρι τώρα έγινε προσπάθεια να ξεπεράσει το πρόβλημα με συντηρητική αγωγή, αλλά αυτό δεν έφερε αποτέλεσμα. Ο Κουρμπέλης ουσιαστικά έπαθε υποτροπή σε χειρουργείο, που είχε κάνει πριν από επτά χρόνια και θα απουσιάσει από τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Ο Μπόλονι, λοιπόν, δεν θα μπορεί να υπολογίζει τον αρχηγό της ομάδας για τα παιχνίδια με τους ΟΦΗ (εντός), Βόλο (εκτός), Λαμία (εντός), Ατρόμητο (εκτός), Ολυμπιακό (εντός). Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις 22 Φεβρουαρίου, αν όλα πάνε καλά θα είναι έτοιμος ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, για να επιστρέψει στη δράση.

ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ, ΚΑΡΛΙΤΟΣ

Επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού και εκτός του Κουρμπέλη, που αύριο θα υποβληθεί σε επέμβαση ο Μπόλονι είδε άλλους δύο παίκτες να μην προπονούνται λόγω ενοχλήσεων.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο και ο Καρλίτος δεν προπονήθηκε λόγω μυϊκού σπασμού στον αυχένα. Ο Σαβιέρ και ο Μπεκ συνέχισαν το πρόγραμμά τους. Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο Μπόλονι, λοιπόν, δεν θα μπορεί να υπολογίζει τον αρχηγό της ομάδας για τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ (εντός), τον Βόλο (εκτός), τη Λαμία (εντός), τον Ατρόμητο (εκτός) και...
το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (εντός).
Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις 22 Φεβρουαρίου, αν όλα πάνε καλά θα είναι έτοιμος ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, για να επιστρέψει στην δράση.
Μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει μια σημαντική απουσία στα χαφ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×