Γιαννούλης: «Χωρίς τους Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη, δεν θα κατάφερνα τόσα» (videos)

Το δικό του αντίο στον ΠΑΟΚ και την οικογένεια Σαββίδη είπε ο Δημήτρης Γιαννούλης

Την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (19/01) η Νόριτς. Ο διεθνής αριστερός μπακ αποκτήθηκε από τα «καναρίνια» ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει την υποχρεωτική αγορά του σε περίπτωση ανόδου της Νόριτς στην Premier League.

Ο Έλληνας άσος μιλώντας στα social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε το δικό του αντίο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και την οικογένεια Σαββίδη που όπως τόνισε τον βοήθησαν να πετύχει πολλά στην καριέρα του. 

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, για την βοήθεια και την στήριξη που μου έδειξε. Ελπίζω να πάνε καλά τη φετινή και τις επόμενες χρονιές και να πετύχουν τους στόχους τους. Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ιβάν Σαββίδη και τον Γιώργο Σαββίδη γιατί πραγματικά μου φέρθηκαν πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια και χωρίς αυτούς δεν θα κατάφερνα τόσα πολλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα χρόνια που πέρασα εδώ και ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε, ευχαριστώ...» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απορία προκάλεσε στους φίλους της Νόριτς, ότι η μεταγραφή του Γιαννούλη ανακοινώθηκε, αλλά ο παίκτης δεν φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της ομάδας.
Ο λόγος είναι ότι ο Έλληνας άσος μετά το ταξίδι του στην Αγγλία παραμένει σε καραντίνα και θα πρέπει να περιμένει μερικές ημέρες ακόμη για τα διαδικαστικά.
Μέσα σε αυτά και η απαραίτηση έκδοση άδειας εργασίας. Πάντως όπως ανακοίνωσε η Νόριτς ο Γιαννούλης πήρε το νούμερο «30».
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×