Παναιτωλικός: Ρίχνει «βόμβα» παραμονής - Συμφωνία με Καρέλη (photos)

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης, φαίνεται πως βρίσκεται ο Παναιτωλικός για να λύσει μια και καλή το πρόβλημα που έχει στο γκολ.

Νέα δυνατή κίνηση από τους Αγρινιώτες στην προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία, καθώς τα «καναρίνια» βγήκαν στην αγορά για επιθετικό και ο εκλεκτός τους είναι ο Νίκος Καρέλης. 

Μάλιστα, φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία με τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού για συμβόλαιο 1,5 χρόνου κι απομένουν λεπτομέρειες (να λυθεί και τυπικά η συνεργασία του με την Ντεν Χααγκ) για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει στον Παναιτωλικό. 

Ο 28χρονος άσος μετακόμισε τον περασμένο Οκτώβριο στην ολλανδική Ντεν Χααγκ, μετρώντας συνολικά 11 συμμετοχές, 9 στην Eredivisie και δύο στο Κύπελλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΕΛΗ ΣΤΗΝ GALLERY: 

Ο Νίκος Καρέλης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ερασιτεχνική ομάδα του Εργοτέλη. Το 2007 εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα του κρητικού συλλόγου όπου και παρέμεινε επί μία πενταετία.
Το 2012 αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσική Αμκάρ Περμ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 9 αγώνες πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με τον οποίο στην πρώτη του χρονιά κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας, σκοράροντας το τρίτο τέρμα της ομάδας του στον τελικό εναντίον του ΠΑΟΚ (4-1).
Τον Ιανουάριο του 2016 μετεγγράφηκε στη βελγική Γκενκ, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.
Τον Αύγουστο του 2018 δόθηκε με μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν βρήκε πολύ χρόνο συμμετοχής, και μέχρι την λήξη των διοργανώσεων αγωνίστηκε συνολικά σε 11 αγώνες πετυχαίνοντας 3 γκολ. Με την ομάδα του ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος, κάνοντας το νταμπλ. Με την λήξη του δανεισμού του επέστρεψε στην Γκενκ.
Στην συνέχεια έμεινε ελεύθερος από την Βελγική ομάδα και υπέγραψε στην Αγγλική Μπρέντφορντ.
Πέρυσι αγωνίστηκε στην Ντεν Χάαγκ με 11 συμμετοχές
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×