Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Σένκεφελντ, μπαίνει και ο Διούδης - Η πιθανή ενδεκάδα

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έκανε προπόνηση σήμερα, ενώ ο Διούδης έκανε το πρόγραμμά του και αναμένεται αύριο να προπονηθεί.

Με τον Μπαρτ Σένκεφελντ στο πλευρό του Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας θα παίξει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι , ενώ έτοιμος θα είναι και ο Διούδης, όπως σας ανέφερε από χθες το onsports.gr.

O Σένκεφελντ έκανε προπόνηση κανονικά , συμμετείχε και στην τακτική και ξεπέρασε την διάσειση, που υπέστη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Διούδης έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, αλλά αύριο αναμένεται να προπονηθεί πιο εντατικά και την Κυριακή θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια .

ΕΔΕΙΞΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας και τακτική. Θεραπεία ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεχ. Πριν την προπόνηση ο Μπόλονι έδειξε βίντεο στους παίκτες ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Οσον αφορά την ενδεκάδα του ντέρμπι αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο προβάδισμα έχουν οι :Διούδης, Μολό, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Καμπετσής, Ιωαννίδης, Ενγκμπαγκοτό. Ο Σανκαρέ έχει σοβαρές πιθανότητες να παίξει αντί του Βιγιαφάνιες, ενώ θέση διεκδικούν και οι Μακέντα, Χατζηγιοβάνης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×