Τηλεδιάσκεψη «φωτιά» για το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ-Τα θέλω του Ιβάν Σαββίδη!

ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση για επίτευξη στόχων και έντονη προετοιμασία για την επόμενη σεζόν ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης απ’ τα στελέχη της ΠΑΕ!

Η νίκη με τον Άρη έμεινε ήδη στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» στρέφει το ενδιαφέρον του στην επίτευξη των στόχων μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ενώ παράλληλα προετοιμάζει εντατικά την επόμενη σεζόν! Όλα αυτά, μάλιστα, με εντολή του Ιβάν Σαββίδη!

Την Πέμπτη (22/4) ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχε τηλεδιάσκεψη με τα διοικητικά στελέχη και τους επικεφαλής των τμημάτων. Ζητώντας ξεκάθαρα να μείνουν όλοι συγκεντρωμένοι στην κατάκτηση των στόχων (Κύπελλο Ελλάδος και 2η θέση στο Πρωτάθλημα) που έχουν απομείνει και συγχρόνως την κατάλληλη και γρήγορη προετοιμασία του ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν!

Αυτό που ζήτησε απ’ όλους ο Ιβάν Σαββίδης, είναι να υπάρχει καθημερινή και σωστή συνεργασία όλων των τμημάτων του «δικέφαλου». Διότι τα «θέλω» του είναι να υπάρχει άνοδος και επιτυχία του ΠΑΟΚ τόσο αγωνιστικά, αλλά και στους τομείς του μάρκετινγκ και των οικονομικών μέσω εμπορικών συμφωνιών!

Τα λόγια του ισχυρού άνδρα των «ασπρόμαυρων» ήταν ξεκάθαρα, όπως και τα «θέλω» του. Μάλιστα επισήμανε πως οι επαφές θα είναι συχνές και ευρείας κλίμακας, για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερος ο συντονισμός όλων των τμημάτων με απώτερο και μεγάλο στόχο την ανάπτυξη του συλλόγου, που επιβάλλεται να έχει γνώμονα τον κόσμο και το σεβασμό του συναισθήματος των φιλάθλων!

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×