Μακέντα: «Κάθε ματς τα ίδια, δεν είναι αποδεκτό»! (Videos)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Δεν μπορούσε να χωνέψει την απόφαση του Γκεστράνιους ο Φεντερίκο Μακέντα!

Δε δέχεται τη συγγνώμη του Γκεστράνιους ο Φεντερίκο Μακέντα! Ο Ιταλός στράικερ του Παναθηναϊκού που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στη φάση που σφυρίχτηκε φάουλ πάνω στον Καμπετσή, ξέσπασε για τις αποφάσεις της διαιτησίας στα τελευταία ματς. Όπως είπε, μάλιστα, δεν είναι αποδεκτό αυτό να γίνεται με VAR.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φεντερίκο Μακέντα:

«Είδατε τι έγινε. Φυσιολογικά ο διαιτητής αφήνει την φάση να παιχτεί, ειδικά τώρα με το VAR. Δεν καταλαβαίνω γιατί σφύριξε. Δεν είναι αποδεκτό. Παίζαμε σα να ήταν τελικός κι αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν. Δεν ήρθα για να δώσω δικαιολογίες, ήταν ένα κομμάτι του αγώνα. Ήρθαμε γι’ αυτό και τώρα φεύγουμε χωρίς νίκη και είναι κακό. Κάθε ματς έχουμε τα ίδια. Ο ίδιος διαιτητής δε μας έδωσε δύο πέναλτι στο Φάληρο. Πάντα κάτι συμβαίνει, δεν είναι αποδεκτό αυτό το 2021.

Αμέσως είπε συγγνώμη, αλλά το θέμα δεν είναι να ζητήσει συγγνώμη. Ήταν σημαντικό, ήταν κρίσιμο παιχνίδι. Σαν ομάδα ενδεχομένως πρέπει να βελτιώσουμε πολλά. Όπως ήταν αγώνας κλειδί για εμάς και μπορούσαμε να πάρουμε τους βαθμούς και να πάμε σπίτι.

Απ’ το πρώτο ημίχρονο δεν είμαστε ικανοποιημένοι για να είμαι ειλικρινής. Στο δεύτερο θέλαμε να δείξουμε κάτι καλύτερο, ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή ομάδα, αλλά θέλαμε να πάρουμε τη νίκη.

Όσο υπάρχει πιθανότητα για Ευρώπη, δεν τα παρατάμε. Αλλά με ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα πηγαίναμε καλύτερα στη συνέχεια και θα το πιστεύαμε περισσότερο.

Κατά την άποψή μου πρέπει να παίζουμε καλύτερα. Ως ομάδα, ως ποδοσφαιριστές. Ο στόχος είναι δεδομένος και πρέπει να συνεχίσουμε για να φέρουμε νίκες και να επιτελέσουμε το σκοπό μας».

Θυμηθείτε τη φάση που έκανε έξαλλο τον Φεντερίκο Μακέντα:

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×