ΑΕΚ: Κερδίζει έδαφος ο Μιλόγεβιτς - Στην αναμονή για Ρεμπρόφ

Ξεκαθαρίζει άμεσα το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ.

Το θέμα του προπονητή θέλουν να κλείσουν άμεσα στην ΑΕΚ, θέλοντας να έχουν συμφωνήσει έως το τέλος Μαΐου. Γι’ αυτό η εβδομάδα που ακολουθεί αναμένεται να είναι καθοριστική.

Πρώτος στόχος της Ένωσης για την τεχνική ηγεσία αποτελεί ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, στον οποίο έχει καταθέσει βελτιωμένη πρόταση, με όσα έχει ζητήσει. Ωστόσο, ο Ουκρανός δεν έχει δώσει ακόμα την απάντησή του, ενώ εκκρεμεί το διαζύγιό του με τη Φερετσβάρος.

Παράλληλα, η ΑΕΚ δεν παίζει μόνη της, καθώς τον 46χρονο τεχνικό θέλουν η Αλ Αΐν, αλλά και η εθνική Ουκρανίας. Σε κάθε περίπτωση, οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν άμεσα την απάντηση του Ρεμπρόφ, ενώ φροντίζουν να έχουν εναλλακτικές λύσεις.

Τις τελευταίες ημέρες, εξετάζεται εκ νέου η περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει αρκετά θετικά στοιχεία. Γνωρίζει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις ιδιαιτερότητές του, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Η ΑΕΚ περιμένει την απάντηση του Ρεμπρόφ ως τη Δευτέρα και στη συνέχεια δεν αποκλείεται να εντείνει τις επαφές με τον Μιλόγεβιτς, προκειμένου να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή και να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

ΑΕΚ: Συζητήσεις με Μιλόγεβιτς
ΑΕΚ: Συζητήσεις με Μιλόγεβιτς
ΑΕΚ: Συζητήσεις με Μιλόγεβιτς
ΑΕΚ: Συζητήσεις με Μιλόγεβιτς
ΑΕΚ: Συζητήσεις με Μιλόγεβιτς
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×