Αστέρας Τρίπολης: Το ποσοστό του Πασαλίδη και η περίπτωση Αντζουλά

Η πρακτική του Αστέρα με Πασαλίδη και η αναμονή για Αντζουλά.

Με νέα λογική λειτουργεί μεταγραφικά ο Αστέρας Τρίπολης τα τελευταία χρόνια. Οι Αρκάδες εκμεταλλεύονται τις ακαδημίες τους και επενδύουν σε νεαρούς παίκτες, ενώ παράλληλα, δεν κόβουν σε κανέναν παίκτη τον δρόμο.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, ο οποίος δέχτηκε καλή πρόταση από τον ΟΦΗ και ο Αστέρας δεν στάθηκε εμπόδιο. Οι Αρκάδες ήρθαν σε συμφωνία με τους Κρητικούς για την παραχώρηση του αμυντικού, ο οποίος είχε άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο στην Τρίπολη.

Ο Αστέρας, που είχε αποκτήσει τον Πασαλίδη από τον Αιγινιακό, κράτησε ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Ακολούθησε δηλαδή και πάλι το ίδιο πλάνο με τον Τάσο Δουβίκα, όπου τον άφησε να πάει ελεύθερος στον Βόλο το περασμένο καλοκαίρι, κρατώντας ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης. Και φέτος… εισπράττει ένα σημαντικό ποσό από την Ουτρέχτη.

Αναμονή για Αντζουλά

Παράλληλα, ο Αστέρας έχει επαφές και με την Ιταλία, καθώς έδωσε δανεικό στην Κοζέντσα τον Γιώργο Αντζουλά. Ο Έλληνας στόπερ δεν αγωνίστηκε πάρα πολύ στην ιταλική ομάδα, η οποία δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία.

Περιμένοντας η Κοζέντσα μήπως κάποια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή και καταφέρει να μείνει στη Serie B, δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς, που είναι στα 500.000 ευρώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×