Ολυμπιακός: Έσπασε το «φράγμα» των 4 χιλιάδων διαρκείας

Ολυμπιακός: Με εξαιρετικό τρόπο ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα διάθεσης των νέων διαρκείας των «ερυθρόλευκων», καθώς έσπασε το «φράγμα» των 4.000 ανανεώσεων.

Μεγάλη ανταπόκριση έχουν δείξει οι οπαδοί των Πρωταθλητών Ελλάδας στις νέες κάρτες διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς στην πρώτη εβδομάδα της διάθεσής τους περισσότεροι από 4.000 παλαιοί κάτοικοι, οι οποίοι είχαν το δικαίωμα, ανανέωσαν την θέση τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα σεζόν και έπειτα από την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από την πειραϊκή ΠΑΕ, οι φίλαθλοι της ομάδας που είχαν διαρκείας στις θύρες 24 και 25, ήτοι στην κερκίδα Family, έπειτα από την απόφαση της Κυβέρνησης για την παρουσία ανήλικων σε ποσοστό 5%, θα έχουν προτεραιότητα δύο ημερών για την απόκτηση των νέων διαρκείας μετά την ολοκλήρωση των ανανεώσεων στις 23 Ιουλίου, λόγω της αδυναμίας παρουσίας σε μία μόνο κερκίδα.

Η δυνατότητα που δίνεται στους εν λόγω κατόχους, είναι η απόκτηση νέας κάρτας σε οποιαδήποτε θύρα επιθυμούν, εκτός των θυρών 3 έως 7 και 21 και 22. Ακόμα θα έχουν έκπτωση 30% στην αξία του παιδικού εισιτηρίου της θύρας που θα επιλέξουν. Απαραίτητη προϋπόθεση τα παιδιά να είναι γεννημένα από το 2006 και μετά, ώστε να εφαρμοστεί η έκπτωση.

Τέλος, από τη Δευτέρα (12/07) συνεχίζεται η διαδικασία και οι παλαιοί κάτοχοι μπορούν να κλείνουν τα τηλεφωνικά ραντεβού τους στο 211-1094950 από τις 10.00 έως τις 18.00, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι ανανεώσεις μέσω της επίσης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού (www.olympiacos.org).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×