ΠΑΟΚ: Ιταλικό και Γερμανικό ενδιαφέρον για Σφιντέρσκι!

ΠΑΟΚ: Σύμφωνα με τους Πολωνούς, ομάδες από μεγάλα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα έχουν στο στόχαστρο τον Κάρολ Σφιντέρσκι!

Το καλοκαίρι που διανύουμε είναι δεδομένα απ’ τα καλύτερα για τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Πήρε μέρος με την Εθνική Πολωνίας στο πρόσφατο Euro, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2024. Ταυτόχρονα, δεν έπαψε να είναι μια ελκυστική περίπτωση για ομάδες του εξωτερικού!

Ακόμη και τώρα που σαφώς ο «δικέφαλος» έχει το πάνω χέρι σε όποια διαπραγμάτευση πώλησής του, υπάρχουν σύλλογοι από σημαντικά Πρωταθλήματα που θα ήθελαν τον 24χρονο επιθετικό.

Οι Πολωνοί, μάλιστα, αναφέρουν πως η Μπολόνια και η Ουνιόν Βερολίνου είναι δύο κλαμπ που έχουν στη λίστα τους τον Σφιντέρσκι. Οι Ιταλοί είναι γνωστό εδώ και καιρό πως τον θέλουν, ενώ ο Γερμανικός σύλλογος επιθυμεί να ενισχυθεί καθώς έχει και τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Μάλιστα είναι απ’ τις πιθανές αντιπάλους του ΠΑΟΚ στα play offs του Conference League!

«Ο ΠΑΟΚ πρόσφερε καλύτερες οικονομικές απολαβές και κατέληξε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2024. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί το γεγονός ο Σφιντέρσκι να αλλάξει πρόωρα εργοδότη.

Ο Πολωνός επιθετικός μπορεί να μετακομίσει στην Ιταλία ή τη Γερμανία, καθώς το όνομά του βρίσκεται στη λίστα της Μπολόνια και της Ουνιόν Βερολίνου», αναφέρει χαρακτηριστικά Πολωνικό δημοσίευμα για τον Κάρολ Σφιντέρσκι!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×