Ολυμπιακός: Περιμένει Εσκουδέρο για τα αριστερά - Τα δεδομένα του deal

Ολυμπιακός: Ο Σέρχιο Εσκουδέρο είναι ο βασικός στόχος των «ερυθρόλευκων» για το αριστερό άκρο. Η επικοινωνία του Ισπανού με πρώην συμπαίκτη του και τα δεδομένα του deal.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική… ευθεία της προετοιμασίας του για τη δεύτερη «μάχη» με την Λουντογκόρετς στην Βουλγαρία για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν κινείται για την ενίσχυση του ρόστερ. Το αντίθετο μάλιστα, μια και οι Πρωταθλητές Ελλάδας προσπαθούν να κλείσουν όλες τις υποθέσεις που απασχολούν, ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων βρίσκεται το όνομα του Σέρχιο Εσκουδέρο. Ο Ισπανός αμυντικός αποφάσισε να αποχωρήσει από την Σεβίλλη και να αναζητήσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και γνώριζαν πως πρόκειται για δύσκολη υπόθεση αποφάσισαν να ασχοληθούν, καθώς θεωρούν πως ο έμπειρος άσος μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και να πιέσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ για περισσότερη δουλειά και να ανεβάσει το δικό του επίπεδο.

Αυτός είναι και ο λόγος που η συγκεκριμένη υπόθεση δουλεύεται για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από τους ανθρώπους των Πρωταθλητών Ελλάδας. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τις επόμενες μέρες οι εξελίξεις θα τρέξουν, καθώς ο παίκτης πιέζεται για να δώσει την τελική του απόφαση, ενώ και ο ίδιος θέλει να «κλείσει» άμεσα στην επόμενη ομάδα του.

Σύμφωνα με την φημολογία που έρχεται από την Ισπανία, η Εσπανιόλ έχει προσεγγίσει τον παίκτη, προσφέροντάς του ένα καλό συμβόλαιο, την στιγμή που και η γυναίκα του δεν θέλει να φύγει από την πατρίδα τους. Ωστόσο, στον Πειραιά αισιοδοξούν πως τελικά ο Σέρχιο Εσκουδέρο θα πειστεί από το πλάνο και θα αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, ο Ισπανός είχε επικοινωνία με πρώην συμπαίκτη του, αναζητώντας πληροφορίες για την ελληνική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος άσος μίλησε με τον Τόμας Βατσλίκ, τον Τσέχο τερματοφύλακα που απέκτησε πριν από μερικές εβδομάδες ο Ολυμπιακός και ο οποίος ήταν τα τρία τελευταία χρόνια στην Σεβίλλη, άρα γνωρίζει πολύ καλά τον Σέρχιο Εσκουδέρο. Οι δύο άνδρες τα είπαν για κάμποση ώρα και διεθνής πορτιέρο φέρεται να μετέφερε τα καλύτερα για την ομάδα και την χώρα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×