Απόλλων Σμύρνης: Αλλαγή έδρας στο φιλικό με Παναιτωλικό – Ακατάλληλη η Ριζούπολη

Πρόβλημα… έδρας αντιμετωπίζει ο Απόλλων Σμύρνης ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος.

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος της Ριζούπολης, μετά και από τον καύσωνα. Αυτό δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στον Απόλλωνα Σμύρνης, που αρχικά αναγκάστηκε να αλλάξει έδρα στο φιλικό με τον Παναιτωλικό, που επρόκειτο να διεξαχθεί το Σάββατο (14/8) στο «Γ. Καμάρας».

Μετά από συνεννόηση με τους Αγρινιώτες, το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού, το Emileon.

Η ενημέρωση του Απόλλωνα αναφέρει τα εξής: «Στο προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού (Emileon) και όχι στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» θα διεξαχθεί ο προγραμματισμένος για το Σάββατο, 14/8/2021, φιλικός αγώνας του Απόλλωνα Σμύρνης με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων».

Το πρόβλημα ωστόσο είναι μεγαλύτερο για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ειδικά αν ξεκινήσει στην ώρα της η Super League. Το γήπεδο δεν είναι κατάλληλο για αγώνες και η διοίκηση της ΠΑΕ, σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη, θα πρέπει να βρουν λύσεις και να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για να βελτιωθεί ο χλοοτάπητας.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Απόλλων να αναζητήσει άλλη έδρα για τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×