Ολυμπιακός: Έτσι αντέδρασαν οι παίκτες μετά τα «γκάζια» από Μαρινάκη - Η ατάκα στα αποδυτήρια

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το «παρών» στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη όπου μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες μετά τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς. Και οι τελευταίο… αντέδρασαν.

Ο διοικητικής ηγέτης του Ολυμπιακού ήταν έξαλλος με την αποτυχία της ομάδας να πάρει την πρόκριση στα play offs του Champions League. Για τον λόγο αυτό, βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, όπου έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους, ενώ… άνοιξε και την πόρτα για την αποχώρηση σ’ αυτούς που δεν δείχνουν διάθεση.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να προχωρήσει σε μία ακόμα κίνηση με νόημα, καθώς άφησε εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας τον Ρούμπεν Σεμέδο, στέλνοντας παντού το μήνυμα ενόψει της συνέχειας και των επόμενων επίσημων υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων».

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο «Φως των Σπορ» η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη και τα «γκάζια» έφεραν την πρώτη αντίδραση στους ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις με στόχο να αλλάξουν το κλίμα.

«Πάμε όλοι ενωμένοι από εδώ και πέρα. Να πετύχουμε τους στόχους μας και να μπούμε στους ομίλους του Europa League», φέρεται πως ήταν ατάκα που ακούστηκε στα αποδυτήρια από «ερυθρόλευκο» ποδοσφαιριστή μετά τα όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×