ΑΕΚ: Τέλος ο Καρακλάγιτς, τρεις ακόμη ψάχνουν ομάδα

Ξεκαθαρίζει το ρόστερ της ΑΕΚ και της ΑΕΚ Β.

Ειδήσεις έβγαλε η ανακοίνωση της αποστολής της ΑΕΚ Β’ για την Πορταριά, καθώς οι επιλογές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου προκάλεσαν απορίες.

Εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Πέταρ Καρακλάγιτς, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ. Μάλιστα, έχει ήδη ειδοποιηθεί να βρει ομάδα.

Από την αποστολή απουσίαζαν και οι Ραντόνια, Παράς και Ρουκουνάκης που προορίζονται για την ΑΕΚ Β’. Οι τρεις παίκτες έχουν κάνει ήδη προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και δεν αποκλείεται να είναι και από τις περιπτώσεις των παικτών που θα ανεβοκατεβαίνουν ανάμεσα στις δυο ομάδες. Εξάλλου, ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το ρόστερ σε καμία ομάδα και ίσως κάποια στιγμή θα περάσουν μόνιμα στις προπονήσεις της ΑΕΚ Β’.

Για την ομάδα Β υπολογίζεται και ο Χρήστος Γιούσης εκτός αν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στη Μάαστριχτ της Ολλανδιας στην οποία δοκιμάζεται.

Όσον αφορά τους Νταντσένκο, Λόπες και Σιμάο, η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία συζήτησης λύσης του συμβολαίου τους. Για τους δυο πρώτους υπάρχουν συζητήσεις με ομάδες που ενδιαφέρονται αλλά δεν υπάρχει κάτι το οριστικό μέχρι αυτή τη στιγμή. Για τον Ουκρανό μπακ συνεχίζονται οι επαφές με την Αχμάτ Γκρόζνι.

Πάντως, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης για την ΑΕΚ Β’.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×