Παναθηναϊκός: Ομιλία Αλαφούζου στους παίκτες – «Δε θα υπάρχουν δικαιολογίες»!

Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο Κορωπί, τα είπε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και μίλησε στους ποδοσφαιριστές για θετικές προοπτικές!

Στο «Γ. Καλαφάτης» βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (9/9) ο Γιάννης Αλαφούζος. Με αφορμή την έναρξη του Πρωταθλήματος σε δύο μέρες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε συζήτηση-συνεργασία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για αρκετή ώρα.

Εν συνεχεία, οι ποδοσφαιριστές των «πράσινων» μαζεύτηκαν στο meating room του προπονητικού κέντρου. Εκεί ο Γιάννης Αλαφούζος τους έκανε σύντομη ομιλία, θέλοντας να δώσει το έναυσμα για τη νέα σεζόν, αλλά και το στίγμα του τι περιμένει η διοίκηση απ’ τους παίκτες.

«Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κοντά σας για να σας καλωσορίσω και να ευχηθώ να έχουμε μια καλή σεζον», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι οι προοπτικές που υπάρχουν για φέτος είναι θετικές και αισιόδοξες. Βλέπετε ότι από την πλευρά μας προσπαθούμε να είμαστε απόλυτα συνεπείς και να σας προσφέρουμε τα πάντα, ενώ έχουμε και ένα εξαιρετικό προπονητικό τιμ.

Θέλω, ειδικά από τους πιο παλιούς, να είστε πιο υπεύθυνοι φέτος και να ξέρετε ότι πλέον δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν και για τίποτα. Καλή σεζόν και καλή επιτυχία σε όλους».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παρέμεινε στο Κορωπί και κατά τη διάρκεια της προπόνησης, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας παρακολούθησε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×