Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση για Παλάσιος

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος να ρίχνει… στροφές προκειμένου να αποφορτιστεί απ’ τα συνεχόμενα ματς και την κόπωση.

Πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είχε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού. Ο Αργεντινός είχε «φορτωθεί» με συνεχόμενα ματς και ως παίκτης δεν είναι το στυλ του να… κλέβει. Τρέχει ασταμάτητα, δίνει όλη του την ενέργεια κι αυτό όπως είναι λογικό τον επηρέασε.

Έτσι, μετά και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η διακοπή του Πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία να… ρίξει στροφές ο έμπειρος άσος. Ο Παλάσιος στην επιστροφή στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, έκανε αποφόρτιση, καθώς προτιμήθηκε να μην επιβαρυνθεί κι άλλο για να είναι όσο το δυνατόν πιο «φρέσκος» με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Μετά το διήμερο ρεπό, λοιπόν, το απόγευμα της Πέμπτης οι «πράσινοι» δούλεψαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Απόντες ήταν φυσικά οι διεθνείς Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χριστογεώργος, αλλά και ο τραυματίας Πούγγουρας. Κουρμπέλης και Μπεκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×