Άρης: Εκτός με ΠΑΣ οι Φαμπιάνο και Σούντγκρεν

Άρης: Με τον Λόπεθ στην αποστολή, αλλά χωρίς τους Φαμπιάνο και Σούντγκρεν, θα αντιμετωπίσουν οι «κίτρινοι» τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αυριανή (20/11 19:30) αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, βρίσκει τους «κίτρινους» με καλή ψυχολογία μεν, αλλά αρκετά προβλήματα δε. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φαμπιάνο και Σούντγκρεν που έμειναν εκτός αποστολής λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Παράλληλα, ο τιμωρημένος Μπερτόγλιο αλλά και ο Λούμορ είναι εκτός «μάχης». Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Κρίστιαν Λόπεθ, αλλά και ο Δημήτρης Μάνος.

Αναλυτική η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την προπόνηση και η αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/11), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Ντένις, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Λούκας Σάσα, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Σάκιτς, Τζέγκο, Ματίγια, Μπεναλουάν, Κρίστιαν Λόπεθ, Χαϊροβιτς, Γκάνεα, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης.

* Οι Φαμπιάνο και Μάριος Σιαμπάνης θα βρίσκονται αύριο το απόγευμα (17:30) στην ARIS F.C. Boutique για υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τον κόσμο της ομάδας».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×