Άρης: Προπονήθηκε ο Κουέστα

Άρης: Μοναδικό πρόβλημα παραμένει ο Σούντγκρεν για τον Άκη Μάντζιο ενόψει Ολυμπιακού.

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη για το μεγάλο ματς της Κυριακής (12/11) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Οι Θεσσαλονικείς προπονήθηκαν και ο Άκης Μάντζιος είδε έναν παίκτη του να επιστρέφει κι έναν να παραμένει εκτός.

Ο Κουέστα γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς χωρίς προβλήματα κι έτσι είναι έτοιμος για το ματς με τον Ολυμπιακό. Απ’ την άλλη, ο Σούντκρεν συνέχισε την θεραπεία του ενώ έκανε κι ατομικό. Ο Σουηδός έχει τεθεί νοκ άουτ απ’ το ματς με τον Ολυμπιακό ουσιαστικά. Απουσία που θα προστεθεί σε αυτή του τιμωρημένου Καμαρά.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης για την προπόνηση της Παρασκευής:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (12/12, 19:30).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στο “Γ. Καραϊσκάκης” (η αποστολή θα πετάξει αύριο το απόγευμα για την Αθήνα).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο “Δασυγένειο” (ενεργοποίηση, rondo game και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης) με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να κάνει θεραπεία και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χουλιάν Κουέστα, από την πλευρά του, προπονήθηκε κανονικά».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×