Super League: Στις 30/12 η συνάντηση με Πλεύρη για το 10% στα γήπεδα

Αποδέχθηκε τελικά το αίτημα της Super League ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους του πρωταθλήματος στις 30 Δεκεμβρίου

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα με το 10% χωρητικότητα στα ελληνικά γήπεδα μετά και το έκτακτο Δ.Σ. της Super League. Συγκεκριμένα οι ΠΑΕ διαφωνούν με τις αποφάσεις της κυβέρνησης που επιβάλει 10% πληρότητα και ανώτατο όριο 1000 άτομα στα γήπεδα και ζήτησαν συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη για να ξεκαθαριστεί το τοπίο.

Κάτι τέτοιο θα συμβεί καθώς ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης απάντησε θετικά και η συνάντηση ορίστηκε για τις 30 Δεκεμβρίου στις 1.30 το μεσημέρι.  Αυτό το οποίο θα επιδιώξει να εξασφαλίσει η επιτροπή που θα κάνει και το ραντεβού με τον Πλεύρη είναι ένα: να επιτραπεί η είσοδος των κατόχων διαρκείας, ανεξάρτητα από το ποσοστό παρουσίας φιλάθλων.

Πάντως να θυμίσουμε ότι νωρίτερα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης ήταν θετικός στην αλλαγή για το μέτρο της πληρότητας 10% με ανώτατο όριο 1000 άτομα στα γήπεδα εφόσον βέβαια τηρηθούν τα μέτρα τις πρώτες ημέρες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×