Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα «διαμαντάκια» από την Γαλλία που τσεκάρουν οι «ερυθρόλευκοι» (videos)

Ολυμπιακός: Τρεις ποδοσφαιριστές για τα άκρα της άμυνας έχουν τσεκάρει οι «ερυθρόλευκοι» από την Γαλλία.

Αναμφίβολα η γαλλική αγορά είναι μία από τις αγαπημένες για τον Ολυμπιακό, μια και τα τελευταία χρόνια οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν βρει ουκ ολίγες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Η… αρχή έγινε με τον Παπέ Σισέ, ενώ ακολούθησαν οι Μαντί Καμαρά και Ουσεϊνού Μπα, ενώ τη φετινή σεζόν, η αποκάλυψη για τους «ερυθρόλευκους» ακούει στο όνομα του Αγκιμπού Καμαρά, που μετέχει με την Γουνέια στο Κόπα Άφρικα.

Φαίνεται πως το «συγκρότημα» του Μεγάλου Λιμανιού δεν αλλάζει τη… συνταγή και συνεχίζει να έχει στραμμένη την προσοχή του στην Γαλλία, που προσφέρει… λύσεις. Μάλιστα, όπως σημειώνεται στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», έχουν ήδη ξεχωρίσει τρεις παίκτες για τα άκρα της άμυνας, αν και δεν είναι για… φρέσκο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, ψηλά στη λίστα εμφανίζεται ο Ζεντεόν Καλουλού, ο Γκισλέν Κονάν και ο Φαϊτού Μαουασά. Ο πρώτος είναι 24 ετών με καταγωγή από το Κονγκό. Ανήκει στην Αζαξιό, απ’ όπου προέρχονται και οι Σισέ, Μπα και Μαντί Καμαρά και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Ο Γκισλέν Κονάν μένει ελεύθερος από την Ρεμς το καλοκαίρι. Έχει γράψει 17 συμμετοχές αλλά το… μειονέκτημά του είναι πως δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο. Μάλιστα, η συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα με την Ακτή Ελεφαντοστού μπορεί να προσελκύσει πολλούς ενδιαφερόμενους.

Όσον αφορά στον Φαϊτού Μαουασά, ο 23χρονος ανήκει στην Μπριζ, η οποία τον απέκτησε το προηγούμενο καλοκαίρι από την Ρεν. Ο άσος που έχει καταγωγή από το Κονγκό δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην βελγική ομάδα, με αποτέλεσμα να έχει μπει στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Ο Φαϊτού Μαουασά
Ο Ζεντεόν Καλουλού
Ο Γκισλέν Κονάν
Ο Φαϊτού Μαουασά
Ο Ζεντεόν Καλουλού
Ο Γκισλέν Κονάν
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×