Φέστα: «Κάθε παιχνίδι τελικός, μπορούμε να μείνουμε στην κατηγορία» (Video)

ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης: Η ήττα απ’ την Ένωση δεν πτοεί τον Τζιανλούκα Φέστα που συνεχίζει να πιστεύει στην παραμονή.

Το άγχος μετά το πρώτο γκολ της ΑΕΚ, έκρινε το νικητή. Αυτό επισήμανε ο Τζιανλούκα Φέστα, που έστειλε και το μήνυμα στους παίκτες του, ειδικά σε όσους πέρασαν αλλαγή, τονίζοντας πως πρέπει να δίνουν το 100%. Πάντως, ο Ιταλός συνεχίζει να πιστεύει στην παραμονή του Απόλλωνα Σμύρνης!

Αναλυτικά:

«Μπήκαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε τις ευκαιρίες, όμως δεχθήκαμε ένα άτυχο γκολ και μετά οι παίκτες μου στρεσαρίστηκαν υπερβολικά, αγχώθηκαν υπερβολικά.

Κόντρα σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ πρέπει να είσαι πολύ συμπαγής όπως ήμασταν στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε κάποιες αλλαγές αλλά οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο δεν μας έδωσαν αυτά που θέλαμε, πρέπει να καταλάβουν ότι στην κατάσταση που είμαστε πρέπει να δίνουν το 100%.

Έχουν απομείνει 13 παιχνίδια, εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να μείνουμε στην κατηγορία. Κόντρα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ είναι δύσκολο να πάρεις βαθμό ωστόσο από εδώ και πέρα ξεκινά μία σειρά αγώνων με ομάδες της ίδιας δυναμικής με εμάς, θα είναι δύσκολα παιχνίδια αλλά από τώρα, κάθε παιχνίδι για εμάς θα πρέπει να είναι σαν τελικός».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×