Παναθηναϊκός: Μαγνητική ο Λούντκβιστ - Οριακά ο Αλεξανδρόπουλος

Παναθηναϊκός: Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο Ραμόν Λούντκβιστ λόγω του προβλήματος στο μηνίσκο, ενώ ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έχει μία σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» καλούνται να στρέψουν την προσοχή τους στη ρεβάνς της Τετάρτης (09/02) με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Βέβαια, το «συγκρότημα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει σαφέστατο προβάδισμα μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα.

Τη Δευτέρα (07/02) οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν αποθεραπεία. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και Ραμόν Λούντκβιστ έκαναν θεραπεία. Ο Σουηδός έχει πρόβλημα στο μηνίσκο και το μεσημέρι θα υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο Σκανδιναβός θα κάνει έναν καθαρισμό στο σημείο και λογικά θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες. Όσον αφορά στον Έλληνα άσο, θα μείνει εκτός για μερικές μέρες και οριακά θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Λαμία.

Παράλληλα, πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν και οι Ζοσέ Μαουρίσιο και Φεντερίκο Μακέντα, ενώ οι Γιάννης Κώτσιρας και Γιώργος Βαγιαννίδης ακολούθησαν το πρώτο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν ατομικό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×