Γρηγορίου: «Δε θυμάμαι την ομάδα μου τόσο άνευρη» (Video)

Παναθηναϊκός-Λαμία: Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για τα προβλήματα και την διαφορά εικόνας ανάμεσα στα δύο ημίχρονα.

Η Λαμία άρχισε άσχημα το ματς στη Λεωφόρο. Όλο το πρώτο μέρος ήταν απλά εκεί για να παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό. Στοιχείο που επισήμανε ο Μιχάλης Γρηγορίου, μιλώντας για την πιο άνευρη εικόνα που έχει δει. Παράλληλα, στάθηκε στα προβλήματα απουσιών και έλλειψης ρυθμού που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του.

Αναλυτικά:

«Κάναμε πολύ άσχημο πρώτο ημίχρονο. Δε θυμάμαι ξανά την ομάδα μου τόσο άνευρη. Έπαιξε σημαντικό ρόλο το γκολ στο 3ο λεπτό ειδικά από στατική φάση. Ενδεχομένως οι απουσίες και η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, αλλά η ομάδα μας απείχε απ’ τις εμφανίσεις που έκανε.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, πήγαμε το ματς μέχρι το 82’ που ο Ιωαννίδης τελείωσε το ματς. Κοιτάμε μπροστά, έχω πει δεν έχουμε χρόνο να χαρούμε ή να στεναχωρηθούμε. Έχουμε ματς με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη.

Ο Τάιρον έχει χτύπημα στα πλευρά δεν του επέτρεπε να ανασάνει. Δεν είναι τα παιδιά που τραυματίζονται μόνο, είναι κι αυτά που επανέρχονται από κορονοϊό που με 2-3 προπονήσεις προσπαθούν να βρουν τέμπο. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το κάνουν και γρήγορα».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×