ΟΦΗ: Επιστροφές για Νιόπλια

ΟΦΗ: Δύο επιπλέον λύσεις θα έχει ο Νίκος Νιόπλας, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της Super League με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι Τσιλιανίδης και Καμάου ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν (αν και ο δεύτερος ακολούθησε μόνο ένα μέρος του σημερινού προγράμματος) και επιστρέφουν στην αποστολή, μετά την απουσία τους από το προηγούμενο ματς με το Βόλο.

Κανονικά προπονήθηκε και υπολογίζεται και ο Κοροβέσης, σε αντίθεση με τον τραυματία Καστάνιος και τους τιμωρημένους Μεγιάδο και Νέιρα. Οι δύο τελευταίοι, πάντως, θα ταξιδέψουν μαζί με τη υπόλοιπη αποστολή, αφού ο ΟΦΗ θα παραμείνει στην Αθήνα και για το παιχνίδι του Σαββάτου (19/2) με τον Ιωνικό.

Για το εξ αναβολής ματς με τον Ατρόμητο, το οποίο είναι στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει στη διάθεσή του τους Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκη, Πασαλίδη, Σελίμοβιτς, Μαρινάκη, Βούρο, Διαμαντή, Γιαννούλη, Μπαλογιάννη, Κοροβέση, Μπουζούκη, Γκαγέγκος, Τοράλ, Στάικο, Ντε Γκούζμαν, Λάμπρου, Φαν Ντούινεν, Καμάου, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδη και Φελίπε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×