Αστέρας Τρίπολης: «Μαύρη τρύπα» το Φάληρο, αγνοεί τη νίκη με Ολυμπιακό ο Ράσταβατς

Αστέρας Τρίπολης: Οι Αρκάδες προετοιμάζονται για τον Ολυμπιακό με τον οποίο έχπουν κάκιστη παράδοση.

Ο Αστέρας Τρίπολης μετά την ήττα από τον Άρη έχει να παίξει το εξ αναβολής ματς με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη και την ερχόμενη Κυριακή παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Είναι, λοιπόν, με την πλάτη στον τοίχο σε ό,τι αφορά την είσοδο στην εξάδα. Ο Αστέρας Τρίπολης, ωστόσο, έχει κάκιστη παράδοση στον Πειραιά, ενώ και ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έχει νικήσει ποτέ τον Ολυμπιακό και φυσικά τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Σέρβος τεχνικός θα αντιμετωπίσει για 13η φορά στην προπονητική του καριέρα τον Ολυμπιακό και έως τώρα στα 12 προηγούμενα παιχνίδια έχει τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Κόντρα στον Μαρτίνς, ο Ράσταβατς έχει δέκα ματς και ο απολογισμός είναι τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, παράλληλα, έχει αντιμετωπίσει 11 φορές τον Αστέρα Τρίπολης κι έχει οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες. Συνολικά, οι Αρκάδες έχουν 19 παιχνίδια στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο απολογισμός είναι θλιβερός. Έχουν πάρει δύο ισοπαλίες και μετρούν 17 ήττες, εκ των οποίων οι 12 συνεχόμενες. Τα τέρματα επίσης είναι 48-10 υπέρ του Ολυμπιακού!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×