Λουτσέσκου: «Χτίζουμε εμπειρία για να διαχειριζόμαστε τα δύσκολα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Λαμία και τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Αρκετά ευχαριστημένος έμεινε ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την εικόνα των παικτών του ΠΑΟΚ στη νίκη επί της Λαμίας, πλην του τελευταίου 20σαλέπτου. Ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, αναφέρθηκε στη διαχείριση που καλείται να κάνει ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές στο βαρύ πρόγραμμα της ομάδας.

Μάλιστα, σε ερώτηση περί των αλλαγών στην εντεκάδα, ο 53χρονος κόουτς ξεκαθάρισε ότι αυτές δεν σχετίζονται με την ευρωπαϊκή αναμέτρηση εναντίον της Γάνδης καθώς όπως είπε «χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες».

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, σκοράραμε δύο φορές, όταν πηγαίνουν καλά τα πράγματα επαναπαυόμαστε και παρουσιαστήκαμε με υπέρμετρη αυτοπεποίθηση, δεν μπορούμε να πάμε αλλιώς, το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει με μεγαλύτερη διαφορά, δεν είμαι ικανοποιημένος από τα τελευταία 20 λεπτά».

Για τις αλλαγές στην εντεκάδα και ενόψει Γάνδης: «Δεν επηρεάζει κάτι το επόμενο παιχνίδι, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, θα είναι μία σειρά δύσκολων αγώνων. Για σκεφτείτε να παίξουμε με Γάνδη την Πέμπτη και μετά από την κλήρωση να προκύψει ότι παίζουμε με τον Ολυμπιακό, μετά ξανά με τη Γάνδη και μετά να ακολουθεί ο Παναθηναϊκός για παράδειγμα. Χτίζουμε εμπειρία για να διαχειριζόμαστε τα δύσκολα παιχνίδια, αυτό μας απασχολεί».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×