Παναθηναϊκός: Τέλη Μαρτίου επιστρέφει ο Μακέντα

Παναθηναϊκός: Τρέξιμο και ασκήσεις σε πισίνα άρχισε ο Φεντερίκο Μακέντα που τέλος του μήνα θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Οι ενοχλήσεις που είχε ο Φεντερίκο Μακέντα, τον ανάγκασαν να οδηγηθεί στο χειρουργείο. Το πρόβλημά του δεν ξεπεράστηκε με θεραπείες και τελικά ο Ιταλός υποβλήθηκε σε επέμβαση στην πατρίδα του. Μερικές μέρες μετά, ήδη έχει αρχίσει ασκήσεις και πλέον κάνει τρέξιμο.

Για το επόμενο δεκαήμερο ο Κίκο θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Κυρίως με τρέξιμο και πισίνα, όπως κάνει ήδη δηλαδή. Προκειμένου να δυναμώσει το πόδι του και στη συνέχεια να είναι έτοιμος για φουλ ρυθμούς.

Ο έμπειρος στράικερ αναμένεται να δουλέψει με την υπόλοιπη ομάδα σε κανονικούς ρυθμούς, στα τέλη Μαρτίου. Θα χάσει το πρώτο μέρος των play offs και φυσικά είναι άγνωστο το πότε θα κριθεί έτοιμος για να μπει στο γήπεδο και να αγωνιστεί.

Διότι ήδη έχει μείνει πίσω και στον τομέα της φυσικής κατάστασης και του ρυθμού. Κατά συνέπεια θα χρειαστεί ένα διάστημα προπονήσεων μέχρι να τον επιλέξει ο Γιοβάνοβιτς για να βοηθήσει αγωνιστικά. Αν αυτό συμβεί μέχρι το τέλος της σεζόν…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×