Οι στόχοι του Χιμένεθ

Η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην Αθήνα αναμένεται να «τρέξει» τις μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ.

Μετά τις υπογραφές των Μπουγαΐδη, Κοντοέ και Σιαλμά η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ έχει «παγώσει». Έτσι, ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα, προκειμένου να υπάρξει στενότερη συνεργασία με τη διοίκηση για τις υπόλοιπες υποθέσεις που εκκρεμούν.

Προτεραιότητα λοιπόν συνεχίζει να έχει η επιθετική ενίσχυση του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ. Στη λίστα του Ισπανού τεχνικού όπως φαίνεται έχει περίοπτη θέση το όνομα του Ακόστα. Ο Αργεντινός πιθανότατα θα παραχωρηθεί ως δανεικός από τη Σεβίλλη, μετά από ένα πρόβλημα που προέκυψε με το διαβατήριό του και η ΑΕΚ έχει προβάδισμα για να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εκτός του Ακόστα, εξετάζεται από τους Κυπελλούχους και η περίπτωση του Καλά που επίσης ανήκει στη Σεβίλλη. Μάλιστα, το ενδιαφέρον για τον αμυντικό των Ανδαλουσιανών επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα «Orgullodenervion» το Σάββατο (11/06) ο Χιμένεθ.

Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, στα υπόψιν των «κιτρινόμαυρων» είναι και ο Μπέλεκ. Ο νεαρός σέντερ φορ ανήκει στην Ουντινέζε και οι Ιταλοί δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν δανεικό. Απομένει να φανεί με την επιστροφή Χιμένεθ, αν πράγματι απασχολεί τον Δικέφαλο.

Από την εγχώρια αγορά, ο «διακαής πόθος» της ΑΕΚ ακούει στο όνομα Γιώργος Γεωργιάδης. Ο επιθετικός του Πανσερραϊκού έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους». Οπότε, στις τελικές επαφές με τον πρόεδρο των «λιονταριών», Πέτρο Θεοδωρίδη, αναμένεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό, για την απόκτησή του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×