Παναθηναϊκός: Μοναδικός αήττητος στα Play Offs (video)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το εξαιρετικό του σερί στα Play Offs της Super League καθώς είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα, αλλά και η μοναδική αήττητη στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός είχε μπροστά του τον πρώτο «τελικό» για την εξασφάλιση της Ευρώπης, καθώς το απόγευμα της Κυριακής (01/05) αντιμετώπισε τον Άρη στο «Απ. Νικολαΐδης». Το «συγκρότημα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε 1-0 και πλέον απέκτησε σαφέστατο πλεονέκτημα για τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

Οι «πράσινοι» είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 54 βαθμούς. Από κάτω βρίσκεται ο Άρης στο -1, με το «τριφύλλι» να υπερέχει και στην ισοβαθμία, ενώ στο -2 είναι η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία της (1-1) στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν «γράψει» μία εξαιρετική παρουσία στα Play Offs της Super League. Μάλιστα, βρίσκονται στην κορυφή της «ειδικής» βαθμολογίας με 12 βαθμούς, με τρεις νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες, ενώ ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 8 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με 7 βαθμούς, που «χρωστούν» ένα ματς, αυτό που δεν είχε γίνει στην Τούμπα, ελέω των αναμετρήσεων του «Δικέφαλου» με την Μαρσέιγ.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο μίνι πρωτάθλημα. Έχει δεχθεί μόλις δύο τέρματα, στην ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΚ και τη νίκη 2-1 επί του ΠΑΟΚ, αμφότερα στη Λεωφόρο. Τέσσερα γκολ έχουν δεχθεί Άρης και «Δικέφαλος του Βορρά», έξι ο Ολυμπιακός και ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν δεχθεί οκτώ τέρματα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×