ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρη έκρηξη για Κούρτιτς - Η απάντηση στα σενάρια

ΠΑΟΚ: Ηχηρή ήταν η απάντηση του «Δικεφάλου του Βορρά», στα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας, για τον Γιάσμιν Κούρτιτς.

Σε ρυθμούς... Παναθηναϊκού, μπαίνουν μέρα με τη μέρα, άπαντες στον ΠΑΟΚ, μετά και την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης», απέναντι στον Ολυμπιακό (1-1).

Άπαντες στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου του Βορρά» θέλουν να ολοκληρώσουν πετυχημένα τη σεζόν, έχοντας μπροστά τους δυο σημαντικά παιχνίδια με τους «πράσινους».

Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να μην επιτρέψουν καμία προσπάθεια αποσυντονισμού του Ραζβάν Λουτσέσκου και των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να μείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο του ΠΑΟΚ, που δεν είναι άλλος από τη 2η θέση στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τα σενάρια φαντασίας για Κούρτιτς και η «έκρηξη» του ΠΑΟΚ

Ήδη μάλιστα έχουν φτάσει δήθεν πληροφορίες και διαρροές που αφορούν παίκτες από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Γιάσμιν Κούρτιτς.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα παρουσιάζουν τους διοικούντες του ΠΑΟΚ δυσαρεστημένους από την παρουσία του Σλοβένου μέσου και πρώτου σκόρερ της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Κάτι τέτοιο, αποτελεί προϊόν επιστημονικής φαντασίας, καθώς υπάρχει μεγάλη εκτίμησής και ευγνωμοσύνη προς τον Κούρτιτς, για το γεγονός πως μέσα στη σεζόν ξεπέρασε τις αντοχές του.

Παράλληλα, όπως προκύπτει, ο διεθνής Σλοβένος υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου ως βασικός πυλώνας στον σχεδιασμό για του χρόνου.

Στον ΠΑΟΚ καταλήγουν μάλιστα πως: «Έχουμε απόλυτη γνώση των προσπαθειών αποσυντονισμού των ποδοσφαιριστών μέσω δημοσιευμάτων και είμαστε απόλυτα ενωμένοι για να τις αντιμετωπίσουμε»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×