ΑΕΚ: Φουλάρει για Χουάνγκ - Τα δεδομένα που ευνοούν το ντιλ

Η κατάσταση σε Ρούμπιν και Ρωσία ευνοεί τη μεταγραφή του Χουάνγκ στην ΑΕΚ.

Κάτι παραπάνω από έντονο είναι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ιν Μπέομ Χουάνγκ, που έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τη Ρούμπιν Καζάν, στην οποία ανήκει ο παίκτης. Η ρωσική ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς υποβιβάστηκε και μόνο με μια αναδιάρθρωση θα μείνει στην πρώτη κατηγορία.

Την κατάσταση αυτή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Ένωση για τον Κορεάτη μέσο, όπως και τα ισχύοντα από τη FIFA για τους ξένους παίκτες που αγωνίζονται στη Ρωσία. Ο γενικός διευθυντής του ρωσικού συλλόγου μίλησε στους δημοσιογράφους για την κατάσταση που επικρατεί στη Ρούμπιν, με τα μηνύματα να είναι θετικά για την ΑΕΚ.

Ο Ρουστέμ Σαϊμάνοφ προανήγγειλε μαζικές αποχωρήσεις, ανεξάρτητα από το ποιο σε κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα. Πάντως, η κατηγορία θα κρίνει και το μπάτζετ.

Ενδιαφέρον είχε η τοποθέτησή του για τα όσα ισχύουν για τους ξένους παίκτες που παίζουν στη Ρωσία, όπου τόνισε: «Αυτό που προβλέπουμε είναι πως θα παραταθεί μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο η δυνατότητά τους να αγωνίζονται εκτός Ρωσίας και μετά, πληροφορούμαστε πως FIFA και UEFA προσανατολίζονται στο να τους επιτραπεί να αποδεσμευτούν από τα τρέχοντα συμβόλαιά τους με τις ρωσικές ομάδες». Μάλιστα εκτίμησε πως θα είναι δύσκολο για τη δική του ομάδα, αλλά και τις υπόλοιπες ρωσικές να διατηρήσουν αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές στο δυναμικό τους για την επόμενη σεζόν.

Αυτά τα δεδομένα είναι θετικά για την ΑΕΚ, η οποία θέλει να αποκτήσει τον Χουάνγκ ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Καζάν έως το καλοκαίρι του 2023. Οι συζητήσεις της Ένωσης με τους Ρώσους γίνονται σε καλό κλίμα, ενώ δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα με τον Κορεάτη μέσο, ως προς το οικονομικό, καθώς οι απαιτήσεις του κρίνονται λογικές.

Ο 25χρονος διεθνής μέσος αποτελεί εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα, καθώς θεωρεί πως ταιριάζει απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού που θα παίξει η δική του ΑΕΚ. Και εξάλλου, οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται σημαντική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, μετά και τις αποχωρήσεις Σιμόες, Σάκχοφ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×