Η χαρά του Φελίπε για τον ΟΦΗ και οι κρούσεις από Ιαπωνία, Τουρκία και αραβική χερσόνησο

ΟΦΗ: Οι ατάκες του Λουίς Φελίπε για το μέλλον του.

Ο Λουίς Φελίπε παραχώρησε συνέντευξη στη «Record» και επανέλαβε ότι ήταν ικανοποιημένος με την παρουσία του στον ΟΦΗ

Ο Βραζιλιάνος φορ γνωρίζει ότι δεν έχει μέλλον στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και υπάρχουν σειρήνες από ομάδες σε Ιαπωνία, Τουρκία και αραβική χερσόνησο. Ο ΟΦΗ δίνει μάχη για την επέκταση του δανεισμού του Φελίπε, αλλά προς το παρόν είναι όλα ρευστά, όπως ανέφερε και ο παίκτης στις δηλώσεις του. Αναλυτικά όσα είπε: 

«Ήμουν πολύ ικανοποιημένος από τη σεζόν μου στον ΟΦΗ Κρήτης. Μετά από λίγο καιρό, μπορώ να πω ότι ένιωσα πολύ ανάλαφρος στον αγωνιστικό χώρο, χαλαρός, έχοντας αναρρώσει πλήρως, το οποίο μου επέτρεψε να σκοράρω ξανά. Έφθασα με το πρωτάθλημα σε εξέλιξη και μετά βίας δεν καταφέραμε να είμαστε στους πρώτους έξι των πλέι οφ.

Είμαι παίκτης της Σπόρτινγκ και ο ατζέντης μου με κρατάει ενημερωμένο για το τι συμβαίνει. Έχουν ήδη γίνει κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να είμαι καλά πνευματικά και σωματικά, για να συνεχίσω την καριέρα μου.

Ήμουν πολύ ευτυχισμένος στη Σπόρτινγκ, έβαλα πολλά γκολ, μέχρι που έπαθα έναν τραυματισμό, που με ανάγκασε να μπω στο χειρουργείο και να μείνω εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δόξα τον Θεό, πέρασα αυτή τη φάση και μπόρεσα να παίξω ξανά σε υψηλό επίπεδο, αυτό που ήθελα περισσότερο. Για το μέλλον μου όλα εξαρτώνται από το τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες ή βδομάδες. Θα είναι το επόμενο βήμα. Το μόνο που είναι σίγουρο, είναι ότι θέλω να έχω μια ακόμα καλύτερη σεζόν, βλέποντας τι θέλουν από μένα και ποιοι είναι οι στόχοι».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×