Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Καρλίτος - Διπλό ενδιαφέρον για μεταγραφή

Παναθηναϊκός: Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην περίπτωση του Καρλίτος, μια και ομάδες του εξωτερικού εμφανίζονται έτοιμες για επίσημη κρούση για την μεταγραφή του.

Ο Ισπανός επιθετικός ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή περίοδο, καθώς αποτέλεσε το βαρύ «πυροβολικό» για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Παναθηναϊκό, αλλά στην συνέχεια, ο Φώτης Ιωαννίδης κατάφερε να βρει τη θέση του στο αρχικό σχήμα με τον Ίβηρα να μένει στον πάγκο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στον Τύπο, το όνομά του εμφανίζεται στη μεταγραφική λίστα ομάδων του εξωτερικού. Μάλιστα, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται στην «Live Sport» σύμφωνα με την οποία, δύο ομάδες από την Πολωνία, χωρίς να κατονομάζονται, έχουν ήδη «τσεκάρει» την περίπτωση του Καρλίτος και ετοιμάζουν τις κρούσεις τους προς τους «πράσινους».

Άλλωστε, ο Ισπανός επιθετικός έχει «αφήσει» εξαιρετικό όνομα στην Πολωνία, από την θητεία του στην Βίσλα και την Λέγκια Βαρσοβίας. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο και θα μπει σε διαπραγματεύσεις, μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×