Άρης: Φιλικό με το Αμβούργο

Άρης: Την 1η Ιουλίου οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν την ιστορική Γερμανική ομάδα στην Αυστρία όπου και θα προετοιμάζονται.

Στο Σόχαου της Αυστρία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Άρη. Εκεί, οι «κίτρινοι» θα δώσουν και τρία φιλικά προετοιμασίας, προκειμένου να δει και να δοκιμάσει όσα θέλει ο Χέρμαν Μπούργος.

Ένα απ’ αυτά θα είναι κόντρα στο Αμβούργο. Η ιστορική Γερμανική ομάδα ανακοίνωσε το δικό της πρόγραμμα (επίσης θα προετοιμαστεί στην Αυστρία) και όπως έγινε γνωστό την 1η Ιουλίου θα κοντραριστεί με τον Άρη στο γήπεδο της περιοχής όπου θα προετοιμάζονται οι «κίτρινοι».

Το Αμβούργο όπως είναι γνωστό αγωνίζεται στη Β κατηγορία της Γερμανίας τα τελευταία χρόνια, ενώ φέτος έχασε την ευκαιρία να ανέβει μέσω των μπαράζ όπου έχασε τη θέση για την Bundesliga απ’ τη Χέρτα Βερολίνου.

Πέρα απ’ το σημαντικό φιλικό με το Αμβούργο, το πιο πιθανό είναι ο Άρης να αντιμετωπίσει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, την Γάνδη και τον Άρη Λεμεσού, χωρίς να έχει επισημοποιηθεί κάτι ακόμη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×