ΑΕΚ: Αυτό είναι το πλάνο Αλμέιδα για τον σχεδιασμό - Οι 6+2 μεταγραφές

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του σχεδιασμού της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Την απόκτηση οκτώ ποδοσφαιριστών φέρεται να έχει στο πλάνο του ο Ματίας Αλμέιδα.

Εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα στην ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στα χέρια τους το πλάνο του Αργεντίνου τεχνικού, ο οποίος έχει ζητήσει την απόκτηση 6+2 ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, στις άμεσες προτεραιότητες είναι η απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, ενός δεξιοπόδαρου και ενός αριστεροπόδαρου και προορίζονται για το βασικό σχήμα, δύο μέσων, ενός μεσοεπιθετικού για τα άκρα της επίθεσης και ενός σέντερ φορ. Θέληση του Ματίας Αλμέιδα είναι αυτές οι «εκκρεμότητες» να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 12 Ιουλίου, την πρώτη ημέρα της ομάδας στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στη συνέχεια, ο νέος κόουτς της Ένωσης έχει ζητήσει δύο ακόμα μεταγραφές, αλλά οι συγκεκριμένες κινήσεις μπορούν να ολοκληρωθούν ακόμα και κοντά στο τέλος του μεταγραφικού «παραθύρου» και θα αφορούν κενά που θα έχουν προκύψει από την «εικόνα» που θα έχει η ομάδα στα πρώτα φιλικά για τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, το θέμα που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό την ΑΕΚ, τη δεδομένη στιγμή, είναι η υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός μέσος δεν θα συνεχίσει στην Θέλτα, η ισπανική ομάδα αναζητά τη «φόρμουλα» για τη λύση της συνεργασίας, είναι θετική στην παραχώρησή του ως δανεικό, αλλά αξιώνει πολλά χρήματα για το «ενοίκιο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×