AEK: Ανταγωνισμός για Πινέδα - Οι απαιτήσεις της Θέλτα για τον Μεξικανό

ΑΕΚ: Η Θέλτα θέλει να πουλήσει τον Ορμπελίν Πινέδα για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από την Ράγιο Βαγεκάνο όσο κι από την Τσίβας

Λεπτομέρειες για την υπόθεση Ορμπελίν Πινέδα που απασχολεί την ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα η μεξικανική ιστοσελίδα «bolavip». Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως εάν ο Πινέδα θέλει να είναι στο Μουντιάλ του Κατάρ με την Εθνική Μεξικό θα πρέπει να αποχωρήσει από τη Θέλτα.

Προκύπτει λοιπόν πως η ΑΕΚ δεν είναι η μόνη που τον θέλει. Ο Μεξικανός χαφ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενδιαφέρει έντονα την Τσίβας και μάλιστα η Θέλτα φέρεται να έχει δώσει το Ok ώστε να ξεκινούν επαφές με τον παίκτη για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Παράλληλα γίνεται αναφορά και στην ΑΕΚ αλλά και στην Ράγιο Βαγεκάνο. Ειδικότερα, για την Ένωση τονίζεται η πρόθεση της να αποκτήσει δανεικό, την ώρα που η Θέλτα θέλει να τον πουλήσει.

Η ομάδα από το Βίγκο αξιώνει 6 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, ενώ για την Βαγεκάνο το δημοσίευμα αναφέρει πως μπορεί να του δώσει τη δυνατότητα να παραμείνει σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση Πινέδα είναι ανοιχτή, ωστόσο, εξαρχής ήταν δύσκολη για την ΑΕΚ. 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×