ΟΦΗ: Δεν βρίσκει αγοραστές η Σπόρτινγκ για Φελίπε, ελπίζουν οι Κρητικοί

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο συνεχίζουν να έχουν πιθανότητες για τον Λουίς Φελίπε. Επιστροφή για Μεγιάδο.

Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αναζητεί αγοραστή για τον Λουίς Φελίπε, αλλά δεν βρίσκει προς το παρόν.

Η πορτογαλική ομάδα φέρεται να έχει προτάσεις μόνο για δανεισμό και μία απ’ αυτή είναι του ΟΦΗ, ο οποίος όσο δεν κλείνει αλλού ο Βραζιλιάνος φορ έχει ελπίδες.

Σε νέο δημοσίευμα της πορτογαλικής «Record» μάλιστα αναφέρεται: «Ο Λουίς Φελίπε έχει δεχθεί προτάσεις για τον δανεισμό του, αλλά η Σπόρτινγκ θέλει να τον πουλήσει και δεν υπάρχουν προσφορές ακόμα. Ο επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ έως τον Ιούνιο του 2024 και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ. Την περασμένη σεζόν ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στην Σάντα Κλάρα και στη συνέχεια στους Έλληνες, στον ΟΦΗ».

Στην Κρήτη, παράλληλα, επέστρεψε ο Μεγιάδο. Στο δελτίο του ο ΟΦΗ τονίζει: «Με τον Miguel Mellado να επιστρέφει στην Ελλάδα και να δίνει για πρώτη φορά το «παρών» στην προετοιμασία της ομάδας μας για την σεζόν 2022-23, ολοκληρώθηκε η προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Αργεντινός μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ η προπόνηση για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Απόντες ήταν για μια ακόμη ημέρα οι Πραξιτέλης Βούρος, Mike van Duinen, και Devis Epassy.

Αύριο, Κυριακή (3/7), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (4/7) και θα είναι διπλή, στις 09:00 το πρωί και στις 18:30 το απόγευμα».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×