Ολυμπιακός: Στην Ευρώπη βλέπουν το μέλλον του Σκάρπα οι Βραζιλιάνοι, αισιόδοξοι οι Πειραιώτες!

Ολυμπιακός: Το θέμα του Γκουστάβο Σκάρπα είναι πάντα στο προσκήνιο για την Παλμέιρας και τους Πειραιώτες.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα δείχνει διάθεση να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός έχει στην πρώτη θέση της λίστας τον 28χρονο μέσο και έχει κάνει ήδη πρόταση στον παίκτη της Παλμέιρας, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος του 2022. Στη Βραζιλία, πάντως, φαίνεται ότι το έχουν πάρει απόφαση ότι ο παίκτης έχει χαθεί για την Παλμέιρας.

 «Είναι ελεύθερος. Η Παλμέιρας κοιμήθηκε και μπορεί να χάσει το αστέρι της», γράφουν τα ΜΜΕ στη Βραζιλία και συμπληρώνουν: «Ο παίκτης είναι ολοένα και πιο κοντά για να αφήσει την Παλμέιρας και το κοινό είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένο με αυτή την εξέλιξη». Η κατάσταση, μάλιστα, ανησυχούν ότι μπορεί να επηρεάσει την Παλμέιρας, η οποία βρίσκεται στην κορυφή κι έχει πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα, με τον Σκάρπα να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας ήδη 8 γκολ και 12 ασίστ.

Φυσικά, η υπόθεση είναι περίπλοκη. Η Παλμέιρας όσο είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα δεν αφήνει τον παίκτη και ο Ολυμπιακός στην περίπτωση που αποσπάσει το «ναι» του Σκάρπα, θα τον υπολογίζει από τον Γενάρη του επόμενου έτους. Ο Ολυμπιακός προτείνει συμβόλαιο στον παίκτη έως το 2025 και αποδοχές που με τα μπόνους μπορούν ν’ αγγίξουν για 2,5 χρόνια τα 4 εκατ. ευρώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×