Super League: Κληρώνει για το νέο πρωτάθλημα - Οι ημερομηνίες «κλειδιά»

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League για την αγωνιστική σεζόν 2022-’23 θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας (25/07) στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα για τη νέα σεζόν θα μάθουν οι 14 «μονομάχοι» της Super League, καθώς το βράδυ της Δευτέρας (25/07) θα γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί η νέα επίσημη μπάλα της πρώτης κατηγορίας.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 21:00 και οι ομάδες θα μάθουν το πρόγραμμα που θα έχουν στην κανονική διάρκεια. Η σέντρα του νέου πρωταθλήματος έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου.

Μάλιστα, οι πρώτες πέντε αγωνιστικές θα λάβουν χώρα μέχρι τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στο Nations League, όπου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Κύπρο στις 24 Σεπτεμβρίου και τη Βόρεια Ιρλανδία στις 27 του μηνός.

Ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, καθώς στην συνέχεια η FIFA έχει ζητήσει τη διακοπή των πρωταθλημάτων ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.

Η έναρξη του δεύτερου γύρου έχει οριστεί για την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και η κανονική διάρκεια θα ρίξει αυλαία στις 12 του Μαρτίου. Μία εβδομάδα αργότερα θα αρχίσουν τα play offs και τα play outs.

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1HD, αλλά και από το κανάλι της διοργανώτριας αρχής στο Youtube και το Twitter.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×