Ολυμπιακός: «Τσουνάμι» αλλαγών στον Πειραιά - Αλλαγές που θα προκαλέσουν αίσθηση

Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός από τα προκριματικά του Champions League, αλλά και οι εμφανίσεις απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, έφεραν τη διοίκηση στο σημείο να πάρει την απόφαση για σαρωτικές αλλαγές.

Η συντριβή από τη Μακάμπι Χάιφα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Champions League, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στον Ολυμπιακό.

Ο πρώτος που πληρώνει τις τραγικές εμφανίσεις της ομάδας, είναι ο Πέντρο Μαρτίνς που μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αποχωρεί από τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδος.

Η απομάκρυνση ωστόσο του Πορτογάλου τεχνικού, δεν θα είναι και η μοναδική αλλαγή που αναμένεται να γίνει στους «ερυθρολεύκους», καθώς η διοίκηση της ομάδας έχει πάρει την απόφαση για σαρωτικό «τσουνάμι» σε πολλές θέσεις.

Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», αρχικά αναμένονται αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Τόσο από τους «κομμένους», όσο και ονόματα-έκπληξη, που ορισμένοι εξ αυτών αγωνίστηκαν και μάλιστα βασικοί κόντρα στη Μακάμπι.

Η εφημερίδα συμπληρώνει πως αναμένεται να προκληθεί μεγάλη αίσθηση από τις κινήσεις που θα γίνουν, ενώ ορισμένοι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ενημερωθεί να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×