ΑΕΚ: Στη Ριζούπολη τα παιχνιδια με Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα - Γιατί απορρίφθηκε το «Σεραφείδειο»

Η «OPAP Arena» δεν είναι ακόμα έτοιμη να φιλοξενήσει παιχνίδια της ΑΕΚ.

Μικρή παράταση παίρνει η επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» δεν είναι ακόμη σε θέση να φιλοξενήσει επίσημο αγώνα, γι’ αυτό η ΠΑΕ αποφάσισε να δώσει τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια, με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα, στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Οι συζητήσεις με τη διοίκηση του Απόλλωνα είναι σε προχωρημένο στάδιο, καθώς η ΑΕΚ εξάντλησε όλες τις πιθανότητες να χρησιμοποιήσει το νέο της γήπεδο σε αυτά τα παιχνίδια..

Κρίθηκε προτιμότερο μέσα από τη διαδικασία εξονυχιστικού ελέγχου όλων των πιθανοτήτων, να καθυστερήσει λίγο η επιστροφή, έτσι ώστε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ στην «OPAP Arena» να γίνει στις συνθήκες που αρμόζουν και στην ομάδα και στον κόσμο της και να είναι όλα όπως πρέπει να είναι.

Ο στόχος είναι πολύ κοντά και σύντομα ομάδα και κόσμος θα μπορούν να απολαύσουν το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πιθανότατα, η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στο σπίτι της αρχές Οκτωβρίου, υποδεχόμενη τον Ιωνικό.

Όλα όσα είναι απαραίτητα ως προς τις τεχνικές λεπτομέρειες για τα δύο ματς στη Ριζούπολη και βασικά τις προϋποθέσεις για την είσοδο στο γήπεδο, θα γίνουν γνωστά το πολύ μέχρι την Τρίτη.

Βέβαια, εξετάστηκε και το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει η ΑΕΚ ως έδρα το «Σεραφείδειο» στα Σπάτα. Αλλά κρίθηκε πως δεν είναι σωστό να μειωθεί τόσο πολύ η δυνατότητα παρουσίας των κατόχων διαρκείας στο γήπεδο. Αν και πληροί τις ελάχιστες προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή αγώνα Super League, απορρίφθηκε λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×