Προς αλλαγή έδρας το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Όλα δείχνουν πως το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός για την 3η αγωνιστική της Super League δε θα διεξαχθεί στη Λιβαδειά λόγω μη ολοκλήρωσης των απαραίτητων εργασιών στο γήπεδο.

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στην Super League και η κλήρωση τον έφερε να δίνει δύο εκτός έδρας ματς στην αρχή του Πρωταθλήματος. Το πρώτο εντός έδρας για τους Βοιωτούς, είναι αυτό της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Όμως κι εκείνη η αναμέτρηση, δύσκολα θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο της πόλης.

Κλιμάκιο της λίγκας, προχώρησε σε έλεγχο των εγκαταστάσεων, όπως συμβαίνει σε κάθε γήπεδο ομάδων της κατηγορίας. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ. Ο σκοπός της παρουσίας του Άγγλου ήταν ο έλεγχος λειτουργίας του VAR, κάτι που στέφθηκε με επιτυχία.

Όμως, παρουσιάζονται προβλήματα αυτή τη στιγμή αναφορικά με τη λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων του Δημοτικού γηπέδου. Γι’ αυτό και βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες από τον δήμο, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν συντομότερα έτοιμο προς χρήση.

Σημαντικότερη έλλειψη έχει να κάνει με την ασφάλεια και ειδικά με το στέγαστρο του γηπέδου. Επίσης, προβλήματα υπάρχουν στα αποδυτήρια, την αίθουσα Τύπου, όπως και σε άλλους χώρους. Αποτέλεσμα να φαντάζει αδύνατη η ετοιμότητα του γηπέδου για το ματς της 3ης Σεπτεμβρίου.

Έτσι, όλα δείχνουν πως το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός θα οδηγηθεί σε αλλαγή έδρας με το ματς να διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο και όχι στη Λιβαδειά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×