Παναθηναϊκός: Χωρίς Κώτσιρα, με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα κόντρα σε ΠΑΣ

Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Κώτσιρας είναι η απουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα – Ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα ο Σέρβο, "ψήνεται" ντεμπούτο ενδεκάδας για Μπερνάρ! 

Δεν έκρυβε εκπλήξεις η ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «πράσινοι» υποδέχονται την ομάδα της Ηπείρου το Σάββατο (17/9) ψάχνοντας την 5η νίκη τους σε ισάριθμα μας, για να πάνε πρωτοπόροι στην διακοπή του Πρωταθλήματος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τον Γιάννη Κώτσιρα στο παιχνίδι αυτό. Ο Έλληνας άσος έχει ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο και γι’ αυτό συνεχίζει να κάνει θεραπεία, όπως συνέβη και τις προηγούμενες μέρες. Αντίθετα επανέρχεται ο Χουάνκαρ στην αποστολή, με τον Ισπανό να ξεπερνά το πρόβλημα στο δικέφαλο που τον άφησε εκτός των αγώνων με Λεβαδειακό και ΑΕΚ.

Είναι δεδομένο λοιπόν πως θα υπάρξουν αλλαγές απ’ τον τεχνικό του Παναθηναϊκού. Δεξιά θέση διεκδικεί τόσο ο Βαγιαννίδης όσο και ο Σάντσες. Αριστερά είναι πιθανό να επιστρέψει ο Χουάνκαρ. Επίσης, ο Μπερνάρ φαντάζει να είναι πολύ κοντά στην πρώτη του συμμετοχή στην ενδεκάδα των «πράσινων».

Στην τελευταία προπόνηση, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ταχύτητες, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κώτσιρα, με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα κόντρα σε ΠΑΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×