Live Chat Άρης-Ολυμπιακός 2-1 (Τελικό)

Άρης-Ολυμπιακός: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports.gr.

 

Στο «Κλ. Βικελίδης» γίνεται το μεγάλο ματς της αγωνιστικής.

Ο Άρης στο ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο, υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης δείχνουν ανεβασμένοι ψυχολογικά και φυσικά στόχος είναι να πάρουν μία ακόμα νίκη με την οποία θα προσπεράσουν τον αποψινό τους αντίπαλο και θα μείνουν στις πρώτες θέσεις.

Ο Ολυμπιακός αντίθετα, ο οποίος έχει ενισχυθεί σε τεράστιο βαθμό, μετά την ισοπαλία με τον Βόλο δεν έχει περιθώρια γι’ απώλεια βαθμών. Σε περίπτωση που δεν νικήσει θα μείνει έξι η επτά βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Η ψυχολογία, παράλληλα, δεν είναι καθόλου καλή μετά και την ήττα από τη Φράιμπουργκ

Ο Πάρντιου έχει πάρει στην αποστολή τους εξής παίκτες: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρθία, Ζερβίνιο, Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Γκρέι, Νταμπό, Καμάτσο, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιόπ, Πάλμα, Πίρσμαν, Οντουμπάτζο, Μαζικού, Ροντρίγκεζ.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Ματέο Γκαρσία και οι Χαϊροβιτς, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης, Παναγίδης.

Ο Κάρλος Κορμπεράν συμπεριέλαβε στην αποστολή τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Χάμες Ροντρίγκες, Μπακαμπού και Σαμασέκου, ενώ υπολογίζει και τον Ίνμπομ Χουάνγκ που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Στην 23άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Άρη συμμετέχουν οι: Άβιλα, Μπα, Μπακαμπού, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά και Βρσάλικο.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση και σχολιάστε στο live chat του onsports.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×