Λαμία: Αισιόδοξος ο Φέστα - «Μπορούμε αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό»

Λαμία: Ο Τζιανλούκα Φέστα μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η Λαμία έχει ξεκινήσει ικανοποιητικά στο πρωτάθλημα και μπροστά της έχει την πρόκληση με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει το απόλυτο των βαθμών.

Ο Τζιανλούκα Φέστα μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και δήλωσε αισιόδοξος για τη φετινή πορεία της Λαμίας, αλλά και για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός στην ιστοσελίδα «centotrentuno.com»  

«Τα πάμε καλά. Χάσαμε στην πρεμιέρα με σκορ 3-0 από την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που είχαμε επτά απουσίες λόγω covid. Ακόμα και σε αυτό το ματς πάντως, είχαμε χαμένο πέναλτι και κάναμε καλή εμφάνιση. Μέχρι τώρα έχουμε χάσει κάποιους πόντους, γιατί δυστυχώς είχαμε θέμα στο γκολ. Αλλά έχουμε δυνατό σύνολο.

Είχα την ευκαιρία να δουλέψω την ομάδα από την προετοιμασία και αυτό είναι θετικό, γιατί μπορώ να γνωρίζω από πρώτο χέρι τις δυνατότητες και τις ανάγκες μας. Όταν αναλαμβάνεις μια θέση, δίνεις μάχη με τον χρόνο γιατί πρέπει να κάνεις ξεκαθάρισμα και να καταφέρεις όσο το δυνατόν περισσότερα. Αλλά αυτή την στιγμή είμαι ικανοποιημένος για την ταυτότητα που έχει αποκτήσει η ομάδα.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αυτή την στιγμή είναι η πιο δυνατή ομάδα στο πρωτάθλημα, με επτά συνεχόμενες νίκες. Θα προσπαθήσουμε όμως να πάρουμε βαθμό, ή βαθμούς από το παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος και ο σκοπός μας».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×