Απάντησε στον Καραλή ο Ατρόμητος - Οι φάσεις που έφεραν τις «επιφυλάξεις» για Σιδηρόπουλο (video)

Την δική του απάντηση στην τοποθέτηση του Γιάννη Καραλή έστειλε ο Ατρόμητος, παρουσιάζοντας κάποιες φάσεις που έχει παράπονα από την διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου

Συνεχίζεται η «κόντρα» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο μετά την επιστολή της ομάδας του Περιστερίου για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Συγκεκριμένα η κίνηση του Ατρομήτου έφερε την απάντηση του Γιάννη Καραλή, με την ομάδα του Περιστερίου με την σειρά της να απαντάει στον σύμβουλο επικοινωνίας της «Ένωσης».

«Η επιστολή της ΠΑΕ Ατρόμητος προς ΚΕΔ/ΕΠΟ προφανώς δεν έχει να κάνει με την ελληνική διαιτησία (στην οποία απαίτησαν ξένους διαιτητές οι τέσσερις πιο εμπορικές ομάδες του πρωταθλήματος μεταξύ των οποίων και η ΑΕΚ κι όχι ο Ατρόμητος), ούτε με τον «ΚΑΘΕ Έλληνα ρέφερι», αλλά συγκεκριμένα με το πρόσωπο του Τάσου Σιδηρόπουλου. Εκτός πια κι αν πιστεύει κανείς ότι η ελληνική διαιτησία αρχίζει και σταματάει σε αυτόν» αναφέρουν οι άνθρωποι του Ατρομήτου.

Παράλληλα στέκονται σε δυο ματς κόντρα στην ΑΕΚ όπου ήταν παρών ο Τάσος Σιδηρόπουλος με τους ανθρώπους του Ατρομήτου να κάνουν λόγο για «καραμπινάτη αλλοίωση αποτελέσματος».

Το πρώτο είναι στις 7 Φεβρουαρίου 2019 για το Κύπελλο στο Περιστέρι όπου οι γηπεδούχοι φωνάζουν για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε και ένα που καταλογίστηκε υπέρ της ΑΕΚ. 

Παράλληλα παράπονα υπάρχουν και για το περσινό ματς στο ΟΑΚΑ όπου ο Τάσος Σιδηρόπουλος ήταν VAR και δεν είδε πέναλτι σε ανατροπή του Κλωναρίδη από τον Ρότα.

Μάλιστα, να θυμίσουμε ότι μετά την συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Τάσος Σιδηρόπουλος έμεινε εκτός ορισμών για περίπου 1,5 μήνα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×