Άρης: Συνάντηση διοίκησης-οργανωμένων

Άρης: Άνθρωποι των «κίτρινων» τα είπαν με εκπροσώπους των συνδέσμων, ζητώντας να συνεχίσουν τη στήριξη στην ομάδα, χωρίς να υπάρχουν τιμωρίες.

Άνθρωποι του Άρη πραγματοποίησαν συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων συνδέσμων της ομάδας. Σκοπός της επαφής αυτής, ήταν να τονιστεί πως πρέπει να προστατευτεί η ομάδα. Προκειμένου να μην υπάρχουν τιμωρίες είτε της έδρας, είτε με χρηματικά πρόστιμα.

Όλα αυτά την παραμονή ενός ακόμη εντός έδρας αγώνα, αυτού με τον Ιωνικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (15/10). Αυτό που επισημάνθηκε επίσης στους οργανωμένους, είναι η καθοριστική τους συμβολή στις επιτυχίες της ομάδας. Θέλοντας να συνεχιστεί αυτή η στήριξη και τώρα που τα πράγματα δεν κυλούν καλά για τον Άλαν Πάρντιου και τους παίκτες του.

Απ’ την πλευρά τους οι φίλοι του Άρη, έκαναν κάποιες επισημάνσεις αναφορικά με το γήπεδο. Ζητώντας να προκύψουν ορισμένες αλλαγές που θα κάνουν καλύτερες τις συνθήκες παρακολούθησης των εντός έδρας αναμετρήσεων. Το ραντεβού των δύο πλευρών ανανεώθηκε, καθώς θα υπάρξει κι άλλη συνάντηση αναφορικά με τα συγκεκριμένα ζητήματα.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×