Παναθηναϊκός: «Μάχη» για το δεξί άκρο - Οι σκέψεις Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι

Οι Φακούντο Σάντσες και Γιάννης Κώτσιρας «μάχονται» για το δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι με τους Πειραιώτες. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν το πρόγραμμά τους και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει τα πλάνα του, χωρίς να αλλάζει κάτι στη φιλοσοφία του.

Η μοναδική θέση που έχει δύο διεκδικητές είναι αυτή του δεξιού μπακ. Ο Γιάννης Κώτσιρας προέρχεται από τραυματισμό και παλεύει να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, εκεί όπου έχει ανταποκριθεί μία χαρά ο Φακούντο Σάντσες. Μάλιστα, ο τελευταίος φαίνεται πως έχει τον πρώτο λόγο για την ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, ο κόουτς του Παναθηναϊκού δεν προτίθεται να αλλάξει το σχήμα και τα πρόσωπα. Έτσι, ο Μπρινιόλι θα είναι στον «άσο». Στα αριστερά θα βρίσκεται ο Χουάνκαρ, με τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον στα στόπερ. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Ρούμπεν και Τσέριν, με τον Μπερνάρ σε ρόλο οργανωτή, τον Παλάσιος στα δεξιά, τον Βέρμπιτς στο αριστερό άκρο και στην κορυφή θα είναι ο Σπόραρ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×