Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Δήλωση «βόμβα» από τον Βρέντζο - «Να αποχωρήσουμε από το Πρωτάθλημα»

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Δηλώσεις «φωτιά» από τον Γιάννη Βρέντζο, που ανέφερε ότι κατά την προσωπική του άποψη οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα

Δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση από τον Γιάννη Βρέντζο, μετά το 1-1 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, που άφησε με μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία τους Πειραιώτες για την απόφαση του διαιτητή να δώσει πέναλτι στις καθυστερήσεις σε μαρκάρισμα του Άβιλα στον Ιωαννίδη.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη και μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, μιλώντας στην Cosmote TV:

«Νομίζω ότι αυτό που έγινε ξεκάθαρο σήμερα είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο, διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα.

Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία.

Η ανοχή μας αυτή τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×