Ολυμπιακός: «Καυτό» το «Γ. Καραϊσκάκης» - Sold out με ΑΕΚ!

Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν μία μέρα πριν τον μεγάλο αγώνα με την ΑΕΚ, τα εισιτήρια της αναμέτρησης – «Δίψα» στον κόσμο των «ερυθρόλευκων» για νίκη.

Ντέρμπι με τα όλα του στις 19:30 της Κυριακής (13/11) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν για τη νίκη που δε θα τους απομακρύνει απ’ την κορυφή, ενώ ταυτόχρονα θα παίξει ρόλο και για τη «μάχη» ακόμη και της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού που είναι οι μόνοι που έχουν δικαίωμα να βρίσκονται στις εξέδρες μια και η ομάδα τους είναι γηπεδούχος, επικρατεί παροξυσμός. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, τα εισιτήρια του μεγάλου ντέρμπι εξαντλήθηκαν!

Έχουμε λοιπόν Sold Out στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι. Με τους φίλους των Πειραιωτών να έχουν μέγα πάθος για να ωθήσουν την ομάδα τους προς την επιτυχία.

Έτσι στις εξέδρες η ατμόσφαιρα θα είναι δεδομένα «καυτή» και μένει να φανεί αν οι ομάδες θα δώσουν στο κοινό ένα ντέρμπι αντάξιο των ονομάτων και της ποιότητάς τους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×